پسری با ضربات متمادی کیک یزدی گردویی بر سر مادرش سر او را شکاند

هر ایرانی با کیک یزدی خاطره ای از کودکی دارد و لبخند بر لبانشان می آورد. این کاپ کیک یک وعده غذایی عالی برای یک عصرانه مانند باغلاوا و کلمپه درست می کند.

دستور تهیه این کیک یزدی گردویی خوش طعم اصالتا یزدی است. از دیگر شیرینی های یزدی قطاب و حاج بادمی است. این شیرینی عمدتاً برای مراسم سنتی و عزاداری پخته می شود.

چند کاپ کیک یزدی
کیک یزدی | کاپ کیک هل ایرانی
کاپ کیک یزدی یک نوع شیرینی ایرانی بسیار خوشمزه است، حتی اگر طرفدار شیرینی نیستید، بهتر است این دستور را امتحان کنید!
سرو کردن این کاپ کیک با چای یا شیر شکلات طعمی بهشتی می دهد. دستورالعمل های آسان زیر را دنبال کنید و دستور پخت کیک عالی را یاد بگیرید.


دستور چاپ
دستور پین
دوره
نان، شیرین
غذا
فارسی
خدمات
10 نفر
عناصر

300 گرم آرد شیرینی پزی
3 عدد تخم مرغ
200 گرم شکر
150 گرم ماست صاف شده
روغن 175 گرم
1 قاشق غذاخوری عسل
بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
پودر هل 1 و ½ قاشق غذاخوری
3 قاشق غذاخوری گلاب اختیاری
دستورالعمل ها

تخم مرغ ها را از یخچال بیرون بیاورید و اجازه دهید به دمای اتاق برسد. آن ها را در ظرف مناسبی بشکنید و پودر هل و شکر را به آن ها اضافه کنید و محتویات را با همزن برقی هم بزنید. این کار را تا زمانی ادامه دهید که نیم رخ خامه ای داشته باشید.
ماست و روغن صاف شده را به مجموعه اضافه کنید. مواد را یک دقیقه هم بزنید. گلاب را اضافه کرده و مخلوط کنید.
کاسه دیگری را انتخاب کنید و آرد شیرینی پزی، نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید. یادتان باشد که آرد را از قبل الک کنید. مواد خشک را کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید تا به هم نچسبند و ریز نشوند. اگر اینطور بود با سرعت کم هم بزنید.