انجیر در مقدار متوسط می تواند به کنترل فشار خون کمک کند. اما اگر زیاد مصرف شود اثر معکوس دارد. انجیر در صورت مصرف بیش از حد می تواند سطح گلوکز خون را کاهش دهد.
واکنشهای آلرژیک بسیار غیرقابل پیشبینی هستند و ممکن است در هر زمانی ایجاد شوند.
حتی در صورت عدم وجود سابقه آلرژی در مادر، در بسیاری از مواقع، تغییرات هورمونی در دوران بارداری می تواند باعث ایجاد واکنش آلرژیک در مصرف انجیر شود.
فواید خوردن میوه انجیر خشک و حاملگی در دوران بارداری.
انجیر (انجیر ) دارای اجزای متعددی است که می تواند سلامت زن باردار و همچنین تغذیه مناسب کودک او را تضمین کند. برخی از مزایای مصرف انجیر در دوران بارداری در زیر آورده شده است:
به تقویت استخوان ها کمک می کند – کلسیم به رشد استخوان ها و دندان های جنین و همچنین مادر کمک می کند. انجیر منبع غنی کلسیم است که میتواند به تقویت استخوانهای مادر در دوران بارداری و بعد از آن کمک کند، بنابراین او را برای از سرگیری فعالیتهای روزانه تناسب اندام و قوی نگه میدارد.
ممکن است به رشد مغز جنین کمک کند- مصرف انجیر سهم قابل ستایشی در رشد مغز جنین دارد. انجیر سرشار از امگا 3 و فولات است که برای رشد مغز بسیار مهم هستند.
ممکن است به کنترل هوس شما کمک کند- در طول بارداری، بسیاری از زنان تمایل بیشتری به غذاهای خاص یا به طور کلی غذا دارند. چنین هوس هایی ممکن است منجر به شرایط جدی دیگری مانند دیابت بارداری یا چاقی شود . انجیر به دلیل خاصیت قلیایی خود از چنین حالتی جلوگیری می کند. خوردن انجیر می تواند به کنترل هوس شما کمک کند.
ممکن است خطر کم خونی را کاهش دهد – کمبود آهن ممکن است منجر به کمبود اکسیژن برای جنین شود.
حتی می توانید یکی از آن ها را در زمان استراحت قهوه میل کنید یا آن را به سالاد خود اضافه کنید. توجه: مصرف انجیر را در حد اعتدال فراموش نکنید، همانطور که گفته شد حداکثر 3 عدد در روز.