2 گروه: از 1.5 تا 2.2 کیلووات در ساعت 4 گروه: از 2.5 تا 2.8 کیلووات در ساعت 6 گروه: از 3.2 تا 4.2 کیلووات در ساعت آموزش دادن از کافه Vergnano دوره های تخصصی آکادمیک و برنامه های آموزشی طراحی شده برای انتقال تمام فرهنگ، اسرار و حرفه ای بودن لازم برای ادامه آوردن هنر قهوه به جهان.
انتخاب دستگاه قهوه ساز صنعتی ایتالیایی نو می تواند هر چیزی جز آسان باشد. مدل های مختلفی در گردش وجود دارد که هر کدام ویژگی های خاصی دارند.
اگرچه عناصر تشکیل دهنده آنها همیشه یکسان هستند، دیگ، پمپ، نگهدارنده فیلتر و فیلترها ، اما نباید ناآماده گرفتار شویم.
در واقع، تفاوت هایی وجود دارد.
اما برای خرید یک دستگاه قهوه ساز حرفه ای چه الزاماتی باید رعایت کنید؟
دو پارامتر اساسی برای تهیه یک اسپرسوی استثنایی دمای آب و فشار هستند.
دما هرگز نباید از 90 درجه تجاوز کند تا از استخراج بیش از حد یا سوختن قهوه جلوگیری شود.
از طرف دیگر فشار هرگز نباید زیر 9 اتمسفر باشد. در واقع، هر چه فشار بیشتر باشد، کیفیت قهوه استخراج شده بهتر است.
علاوه بر این جنبه ها، شما باید مواد را نیز در نظر بگیرید . دستگاه قهوه ساز سرمایه ای است که باید در طول زمان دوام داشته باشد و قطعات آن باید با مواد اولیه مقاوم ساخته شوند .
اما علاوه بر امتیازات هر دستگاه قهوه ساز، مهم است که نوع نیاز خود را نیز ارزیابی کنید.
چرا به یک دستگاه قهوه ساز حرفه ای نیاز دارید ؟ چگونه می خواهید از آن استفاده کنید؟ آیا برای کسب و کار خود یا برای مصارف خانگی به دستگاه قهوه ساز نیاز دارید؟
با این مقاله به شما کمک می کنیم تا نحوه انتخاب دستگاه قهوه ساز صنعتی خود را درک کنید تا مناسب ترین تجهیزات و مهمتر از همه یک دستگاه حرفه ای با تمام مدارک لازم برای تهیه اسپرسو با ویژگی های ارگانولپتیک عالی، خامه یکدست و طعم شدید.